Tájékoztató a rendelés menetéről

Tisztelt Vásárlónk! 

Az Ön által kiválasztott, majd megrendelt könyvet rendelését követően félretettük Önnek. Munkatársunk hamarosan e-mail segítségével  felveszi Önnel a kapcsolatot.
(A rendeléseket a nap 24 órájában fogadja rendszerünk. Munkatársunk a rendelési sorrend figyelembe vételével fogja Önt keresni!)

A könyvek szállításával és fizetésével kapcsolatban az alábbi lehetőségek közül választhat:

  1. Ha személyesen, szállítási díj megfizetése nélkül (ingyenesen) szeretné átvenni a könyvet, a visszaigazoló e.mail-ben pontosan leírjuk azt a dátumot, amikortól ezt megteheti.
    A személyes átvétel helye: 1135 Budapest  Zsinór utca 22. 
  2. Ha szállítást kér, két lehetőség között választhat: A csomagot kérheti egy Ön által megadott címre, illetve a Magyar Posta által működtetett Postapontok valamelyikére. Ebben az esetben a rendelés során a felkínált listából kiválaszthatja az Önnek leginkább kényelmes átvételi helyet. A Postapontokról bővebbet a Futár - Posta menüpontban talál.
  3. Lehetősége van bankkártyával előre kifizetni rendelését. Ha szállítást kér, és bankkártyával előre kifizeti a vételárat, abban az esetben csak a 1.300 Ft-os szállítási költséget számoljuk fel. Utánvétes csomag esetén a szállítási költség 1.590 Ft.

20.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás költségét átvállaljuk.


Elállási  jog: vásárlás után 14 napig van lehetősége arra, hogy visszaküldheti címünkre a megrendelt könyvet, és a vételárat visszafizetjük, amennyiben a könyv állapotában nem történt rosszabbodás.

Kosarát frissítettük...