Futárszolgálatunk a Magyar Posta

A Magyar Posta Logisztika a hagyományos házhoz szállítás mellett 4 féle csomagkézbesítési módot kínál ügyfeleinek: Csomagautomata, MOL és COOP PostaPonti kézbesítés, PostaPonti kézbesítés

MI a Csomagautomata?
A Csomagautomata egy népszerű, új csomagátvételi rendszer, melyen keresztül a webáruházak vásárlói a nap 24 órájában hozzáférhetnek megrendeléseikhez. Emellett az automatáknál csomagot feladni is lehetséges.

HOGYAN működik?
A megrendelő a rendelés során kiválaszthatja a Csomagautomata átvételt. A kiszállítást követően a címzett e-mail értesítőt kap csomagja érkezéséről. Az átvételre 2 munkanapja van. A csomagátvétel egyszerű, a rendelt termékek várakozás nélkül, néhány gombnyomást követően kiemelhetők az automatából. Ha a csomag utánvételes, a rekesz a helyszíni bankkártyás fizetést követően nyílik.

HOL vannak automaták?
Az automaták már az ország 50 pontján fellelhetők és számuk folyamatosan bővül.

MILYEN csomagokat kezel az automata?

  • A csomag tömege maximum 20 kg lehet.
  • A csomag mérete maximum 50x31x35 cm

MI a MOL PostaPont?
A MOL PostaPont a MOL töltőállomásokon kínált csomagátvételi lehetőség. A jól megközelíthető pontokon a csomag átvétele a hét minden napján lehetséges, melyre a legtöbb töltőállomás esetén 0-24 órás időtartamban van mód.

HOGYAN működik?
A megrendelő a rendelés során MOL PostaPonti átvételt választ. A csomagok – a feladó választása szerint – 1 vagy 2 munkanapos határidővel kerülnek a töltőállomásra. A címzett SMS-ben vagy e-mail-ben kap értesítést a csomagja érkezéséről. Az átvételre 5 vagy 10 munkanapja van a címzettnek, ennek kiválasztásáról a feladás előtt a webáruház dönt. Bankkártyás fizetés valamennyi ponton adott, a csomagátvételhez igazolvány vagy az SMS/e-mail értesítés bemutatása szükséges.

HOL vannak MOL PostaPontok?
Ez az átvételi mód már az ország 125 pontján fellelhető.

MI a COOP PostaPont?
A COOP PostaPont a COOP üzletekben kínált csomagátvételi lehetőség. A forgalmas pontokon a csomag hétfőtől szombatig bármelyik napon átvehető, melyre a legtöbb üzlet esetén a posta nyitvatartásán túli időtartamban is lehetőség van.

HOGYAN működik?
A megrendelő a rendelés során COOP PostaPonti átvételt választ. A csomagok – a feladó választása szerint – 1 vagy 2 munkanapos határidővel kerülnek a boltokba A címzett e-mail-ben kap értesítést a csomagja érkezéséről. Az átvételre 5 vagy 10 munkanapja van a címzettnek, ennek kiválasztásáról a feladás előtt a webáruház dönt. Bankkártyás fizetés a legtöbb ponton adott, a csomagátvételhez igazolvány vagy az e-mail/SMS értesítő bemutatása szükséges.

HOL vannak COOP PostaPontok?
Ez az átvételi mód már az ország több mint 100 pontján fellelhető

 

MI a PostaPont?
A PostaPont egy egyedülállóan kiterjedt, országos csomagátvételi lehetőség. A csomagok 2550 postán, akár egészen apró településeken is átvehetők. A csomagok átvétele a posták nyitvatartási idejében lehetséges. Kedvező, hogy 187 postára - külön díj felszámítása nélkül - szombaton is kiszállításra kerülnek a csomagok, így akár a pénteki munkanapokon, 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok szombati átvétele is biztosított ezeken a helyszíneken.

HOGYAN működik?
A megrendelő a rendelés során PostaPonti átvételt választ. A csomagok – a feladó választása szerint – 1 vagy 2 munkanapos határidővel kerülnek a postára. A címzett e-mail-ben kap értesítést a csomagja érkezéséről. Az átvételre 5 vagy 10 munkanapja van a címzettnek, ennek kiválasztásáról a feladás előtt a webáruház dönt. A csomagátvételhez igazolvány vagy az elektronikus értesítés bemutatása szükséges.

HOL vannak PostaPontok?
Ez az átvételi mód már az ország 2550 pontján hozzáférhető (N oszlop).

Kosarát frissítettük...